Comanda Carti

Advertisements

******

Comanda carti direct de la autoare cu autograf, sunand la numarul de telefon afisat sau scrie un email.

Telfon sau WhatsApp: 0740.27.99.08 / victoritadutu@gmai.com / 

Taxa ramburs este in jur de 12 lei. Pentru cititorii din strainatate nu exista ramburs. Taxa de expediere este in jur de 80 lei. Se accepta transferul bancar sau PayPal. Este sigur pentru ambele parti.

Rafael=55 lei

Sfera de foc=38

Maria este vol I =35 lei

Gabriel este vol 2 =45 lei

Luminile Dragostei=50 lei

Ilinca=30 lei

Exista un Tu=30 lei

Anonima=30 lei

Între toaca și clopot=30 lei

………………………………………

55 lei

“Rafael”

Nou!!!!!!!! Un roman de 500 de pagini!!!

Romanul RAFAEL- O radiografie a societatii de astazi, cu un personaj puternic care nu face niciun compromis, care se opune la toată decaderea din societatea de astazi, conditia unui scriitor care alege sa fie o fiinta care traieste demn intr-o lume care preferă privirea indreptata in jos si capul plecat, al celui care gândește. „Rafael„ este volumul IV din romanul de tip constelatie „Singuratatea Tatalui„. Poate fi cinsiderat si de sine statator.

……………………………………….

38 lei

Nou. SFERA DE FOC

Poezie- O carte de 200 de pagini. Cuprinde 10 volume de versuri si Receptarea critica a scriitoarei VICTORIA DUTU

………………………………………

5o lei

comanda la: 0740.27.99.08 / victoritadutu@gmai.com / 

„Luminile Dragostei”: E un roman inspirat dintr-un caz real. O pictorita isi intalneste iubirea vietii la Paris. Actiunea este in Paris. Este un roman intre muzica, el este pianist, si arta. E poate cel mai frumos roman al meu. Are in el numai frumusete.

…………………….

45 lei

comanda la: 0740.27.99.08 / victoritadutu@gmai.com / 

Romanul “Gabriel” Este un roman de dragoste si nu numai, inspirat din viata reala, din timpurile noastre, cu personaje puternice care inving greutatile vietii prin credinta in Dumnezeu si prin incredere extraordinara in ei insisi. Romanul Gabriel este volumul II din cadrul romanului de tip constelatie “Singuratatea Tatalui”

…………………………………………..

35 lei

comanda la: 0740.27.99.08 / victoritadutu@gmai.com / 

Romanul „Maria” este un roman al primei iubiri, cand tineretea este vesnica si toate visele sunt posibile. Este romanul puritatii, bucuriei si iubirii.Romanul Maria este volumul I din cadrul romanului de tip constelatie “Singuratatea Tatalui”

……………………………………………………….

3o lei

comanda la: 0740.27.99.08 / victoritadutu@gmai.com / 

INTRE TOACA SI CLPOT” ” este volumul III din romanul de tip constelatie „Singuratatea Tatalui”. Este un dialog intre stiinta, filosofie, religie, viata si timpurile actuale intre un scriitor Rafael si un preot calugar Theodor la o manastire din varful unui munte al românilor.Este volumul III din cadrul romanului de tip constelatie “Singuratatea Tatalui”.

………………………………………..

3o lei

comanda la: 0740.27.99.08 / victoritadutu@gmai.com / 

Ilinca” este o carte de fictiune, simbolica, scrisa sub forma de proza scurta, dar formeaza un tot unitar.

……………………………………………………

3o lei

comanda la: 0740.27.99.08 / victoritadutu@gmai.com / 

.”ANONIMA” este o carte de reflectiţe filosofico-religioasă. Este o carte de meditaţie. Un dialog al mai multor euri interioare.Este o carte de dilog cu tine insuţi, ȋn care personajul principal este gândul interior. O carte de automotivare şi autodepăşire.O carte a gândului ȋndreptat către Dumnezeu.Este o carte a unei autoare care susţine şi crede ȋn valorile perene ale morale creştine

……………………………………………………..

3o lei

comanda la: 0740.27.99.08 / victoritadutu@gmai.com / 

Un volum de versuri

…………………………..

http://www.victoriadutu.com

Cumpara direct de la autoare cu autograf sau de pe Amazon colectia de carti semnate VictoriaDutu

Contact: 0740.27.99.08

victoritadutu@gmail.com

Achizioneaza colectia de carti semnate Victoria Dutu

Descrierea cartilor si picturilor.

Victoria Dutu este scriitoare si pictorita.

A expus la New York, Londra, Oxford, S.U.A. Europa si Romania. Publica in engleza si romana in America, Amazon si Bucuresti. A fost invitata la Targul de Carte de la Miami U.S.A.

Daca doriti un tablou pentru dv sau pt un cadou se trimite tabloul prin posta romana si platiti la primirea coletului. Preturile sunt intre 200 lei, 300 lei , 400 lei. Depinde de dimensiuni. Cartile si picturile disponibile sunt pe situl personal al autoarei.

Dragi cititor va invitam sa citiți Romanul “Luminile Dragostei” scris de Victoria Dutu. Este un roman inspirat dintr-un caz real. O pictorita isi intalneste iubirea vietii la Paris. Actiunea este in Paris.

Dar si romanele Gabriel si Maria sau alt volum. Cărțile autoarei sunt in română si engleza publicate in America și la București. Victoria Dutu a fost invitata la Târgul de carte de la Miami Florida si va fi in aprilie la Festivalul de arta sacra din Franta .

Cărțile se pot comanda direct de la autoare cu autograf. De pe eMag. Sau de pe Amazon.

Contact: 0740.27.99.08

Crezul artistic: “Cartile mele sunt scrise pornind de la fapte reale, de la felul cum gandim si simtim, sunt carti ale sufletului si ale mintii, cu personaje puternice care inving toate provocarile vietii, inving pentru ca el si ea au o credinta extraordinara in ei si in Dumnezeu. Sunt Cartile care au ca temei puterea omeneasca ce invinge cu ajutorul lui Dumnezeu..”

………

“Luminile Dragostei” este in limba romana dar este si tradus si publicat in engleza in America: E un roman inspirat dintr-un caz real. O pictorita isi intalneste iubirea vietii la Paris. Actiunea este in Paris. Este un roman intre muzica, el este pianist, si arta. E poate cel mai frumos roman al meu. Are in el numai frumusete.

Comanda acum la:

Contact

Telefon&WhatsApp: 0740.27.99.08 /

victoritadutu@gmail.com

Sau mergi pe Amazon

………

Romanul “Gabriel” este un roman de dragoste si nu numai, inspirat din viata reala, din timpurile noastre, cu personaje puternice care inving greutatile vietii. Este despre puterea omului de a învinge viața și despre valorile morale.

Romanul Gabriel este volumul 2.

…….

Romanul “Maria” este un roman al primei iubiri, cand tineretea este vesnica si toate visele sunt posibile. Este romanul puritatii, bucuriei si iubirii.

Romanul Maria este volumul 1.

…….

.”ANONIMA” este o carte de reflectiţe filosofico-religioasă.

Este o carte de meditaţie.

Un dialog al mai multor euri interioare.Este o carte de dilog cu tine insuţi, ȋn care personajul principal este gândul interior.

O carte de automotivare şi autodepăşire.

O carte a gândului ȋndreptat către Dumnezeu.

Este o carte a unei autoare care susţine şi crede ȋn valorile perene ale morale creştine

……….

“Exista un Tu” este un volum de versuri.

……..

“Ilinca” este o carte de fictiune, simbolica, scrisa sub forma de proza scurta, dar formeaza un tot unitar.

……..

” Intre toaca si clopot” este un dialog actual dintre filosofie, teologie, stiinta si viata, un dialog intre doi protagonisti, un scriitor si un preot calugar.

……

Poeme

….

Va recomand sa mergti pe Amazon, sa intrati in interiorul cartii si sa cititi cateva fragmente. Toate cartile scrise de Victoria Dutu in engleza si in romana sunt pe Amazon sau eMag sau in colectia personala si se pot comanda direct de la autoare cu autugraf.

….

Preturile

Pot sa va trimit cărțile prin posta curier și plătiți la primirea coletului.

Contact

Telefon&WhatsApp: 0740.27.99.08 /

victoritadutu@gmail.com

Primiti coletul acasa.Taxa ramburs este in jur de 14 lei.

Maria este vol I =35 lei

Gabriel este vol 2 =45 lei

Luminile Dragostei=50 lei

Ilinca=30 lei

Exista un Tu=30 lei

Anonima=30 lei

Între toaca și clopot=30 lei

 

Sau comanda direct de pe Amazon

…………………………..

………………………………

Get my copy now directly  from  Amazon the books  created by Victoria Dutu

Buy directly  from  Amazon the books  created by Victoria Dutu

1.Victoria Dutu is a writer and a painter.
Victoria Dutu was at Miami Book Fair and will be at the Festival of Sacred Art in France, September 2020.
She created books and paintings. She had exhibitions at New York, London, Oxford, Paris, U.S , Europe and Romania. She published her books at Amazon, U.S and Romania. More activity on her website victoriadutu com

“”My books and paintings are beautiful and intelligent and spiritual.
The prices of my painting are $50, $ 80, $ 100, $150, $200. My  paintings are Acrilic on canvas.
If you want to have a painting created by me you can pay by bank transfer or pay pal and I will send you my painting. You can see more paintings created by me in my personal websit victoriadutu”
Description of books by Victoria Dutu on Amazon

The novel “Lights of Love” by VICTORIA DUTU on Amazon for purchase.
This book is a novel of love inspired by a real case. It is a novel of love for music and art. The main characters are a pianist, HE and a painter SHE, named “winners”. All this action takes place in Paris, the city of love…

….
You can read my novel Gabriel only for $2
About the novel Gabriel by Victoria Dutu
The “Gabriel” is a novel of love and not only inspired by the real life of our time, with powerful characters who conquer the hardships of life. It is about the power of man and the moral values.

You can read my novel Gabriel only for $2
https://www.amazon.com/Gabriel-Victoria-Dutu-ebook/dp/B07DZL8C5P/ref=mp_s_a_1_1?keywords=VICTORIA+DUTU&qid=1554832319&s=books&sr=1-1
You can read my novel Gabriel only for $2
…….

“The Call of the Bells”
The #book is a dialogue between #science, #philosophy, #life and #love for the neighbor, the world and the #faith in #God.
#1 #besteseller

……..

“ANONYMOUS” is a philosophical-religious reflection book.
It’s a meditation book.A dialogue of many inner thoughts. It’s a diligent book with yourself, in which the main character is the inner thought.A self-motivation and self-developement book.
A Book of Thought Towards God.
It is an author’s book that supports and believes in the perennial values of Christian morals
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B079NSS221/ref=dbs_a_w_dp_b079nss221
……..
“Ilynca” is a short story

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B07DZHK2QQ/ref=dbs_a_w_dp_b07dzhk2qq
….

“There is a You” is a poetry book

Poems
I want another World
https://www.amazon.com/gp/aw/d/1985268019/ref=dbs_a_w_dp_1985268019

“I want another World”.
A poems book created by VictoriaDutu on Amazon.
Buy directly from Amazon the books created by me, #VictoriaDutu  I am an Author. Visite my website where is all my activity.
Poems
I want another World
…….

“Pouder of Love” Poetry book by VictoriaDutu on Amazon

Buy directly from Amazon the books created by me, VictoriaDutu  I am an Author.
Pouder of Love

Description

LIGHT DUST
Someone scatters
Light dust from the sky,
Like the snow that covers us
The light changes inside us into the word
That whispers the secret
In which we can be found.
The light dust dances slowly,
The snow covers our hands,
Our sights are rainbows,
And the one who scatters the light
Remains silent.

……
Prices of the Books

Lights of Love 17 $ ( print) and 9 $ e-book format
Gabriel 15 $ (print) 2 $ e-book
The Calls of the Bells 8 $ ( print) 8 $ e-book
Anonymous 10 $ -print and 7 $ e-book
Iynca 10 $ print and 5$ e-book.

Contact
Telefon&WhatsApp: +4.0740.27.99.08 /
victoritadutu@gmail.com
Victoritadutu@yahoo.com

This is an example of a sitewide notice - you can change or remove this text in the Customizer under "Store Notice" Dismiss