carti

Comanda acum cartile si picturile create de Victoria Dutu direct de la Autoare cu Autograf. De pe eMag. De pe Amazon sau direct de pe sit . Picturile si cartile sunt trimise ramburs prin posta romana sau prin curier.

Contact: Victorita Dutu

– 004.0740.27.99.08/  victoritadutu@gmail.com / victoritadutu@yahoo.com 

 

 

promovare

Romanul "Gabriel" Este un roman de dragoste si nu numai, inspirat din viata reala, din timpurile noastre, cu personaje puternice care inving greutatile vietii prin credinta in Dumnezeu si prin incredere extraordinara in ei insisi. Romanul Gabriel este volumul II din cadrul romanului de tip constelatie “Singuratatea Tatalui”.

€9.40

promovare

Romanul „Maria” este un roman al primei iubiri, cand tineretea este vesnica si toate visele sunt posibile. Este romanul puritatii, bucuriei si iubirii. Romanul Maria este volumul I din cadrul romanului de tip constelatie “Singuratatea Tatalui”.

€7.30

promovare

„INTRE TOACA SI CLPOT” ” este volumul III din romanul de tip constelatie „Singuratatea Tatalui”. Este un dialog intre stiinta, filosofie, religie, viata si timpurile actuale intre un scriitor Rafael si un preot calugar Theodor la o manastire din varful unui munte al românilor. Este volumul III din cadrul romanului de tip constelatie “Singuratatea Tatalui”.

€6.30

promovare

.”ANONIMA” este o carte de reflectiţe filosofico-religioasă. Este o carte de meditaţie. Un dialog al mai multor euri interioare.Este o carte de dilog cu tine insuţi, ȋn care personajul principal este gândul interior. O carte de automotivare şi autodepăşire. O carte a gândului ȋndreptat către Dumnezeu. Este o carte a unei autoare care susţine şi crede ȋn valorile perene ale morale creştine

€6.30

promovare

„Ilinca” este o carte de fictiune, simbolica, scrisa sub forma de proza scurta, dar formeaza un tot unitar.

€6.30

Cartile se si picturile se pot comanda si de pe Amazon sau eMag

https://www.amazon.com/Victoria-Dutu/e/B07DP9RRB8/ref=dp_byline_cont_book_1

Luminile Dragostei” Este un roman inspirat dintr-un caz real. O pictorita isi intalneste iubirea vietii la Paris. Actiunea este in Paris. Este un roman intre muzica, el este pianist, si arta. E poate cel mai frumos roman al meu. Are in el numai frumusete. ……..

Romanul “Gabriel” Este un roman de dragoste si nu numai, inspirat din viata reala, din timpurile noastre, cu personaje puternice care inving greutatile vietii prin credinta in Dumnezeu si prin incredere extraordinara in ei insisi. Romanul Gabriel este volumul II din cadrul romanului de tip constelatie “Singuratatea Tatalui”. …….

Romanul “Maria” este un roman al primei iubiri, cand tineretea este vesnica si toate visele sunt posibile. Este romanul puritatii, bucuriei si iubirii. Romanul Maria este volumul I din cadrul romanului de tip constelatie “Singuratatea Tatalui”. ……..

ANONIMA” este o carte de reflectiţe filosofico-religioasă. Este o carte de meditaţie. Un dialog al mai multor euri interioare.Este o carte de dilog cu tine insuţi, ȋn care personajul principal este gândul interior. O carte de automotivare şi autodepăşire. O carte a gândului ȋndreptat către Dumnezeu. Este o carte a unei autoare care susţine şi crede ȋn valorile perene ale morale creştine ……

Exista un Tu” este un volum de versuri. ……..

Ilinca” este o carte de fictiune, simbolica, scrisa sub forma de proza scurta, dar formeaza un tot unitar. ……..

INTRE TOACA SI CLPOT” ” este volumul III din romanul de tip constelatie “Singuratatea Tatalui”. Este un dialog intre stiinta, filosofie, religie, viata si timpurile actuale intre un scriitor Rafael si un preot calugar Theodor la o manastire din varful unui munte al românilor. Este volumul III din cadrul romanului de tip constelatie “Singuratatea Tatalui”. …………

img_20200314_080312_0772069745307423442401.jpg